Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

8SHARE

♠ Posted by amsran in at 11:12 PM
Jom tambah pendapatan! Anda rajin online tak?Rajin buka Facebook dan Twitter?Rajin blogwalking? admin ada benda nak share dengan anda,cara tambah pendapatan dengan promote link!memperkenalkan 8Share! klik untuk untuk DAFTAR 8Share! ;)Dah daftar 8Share kan, ANDA boleh mula start cari duit lebih!Mula-mula cari iklan yang korang rasa menarik dan best,pastu share kan iklan tu dekat Facebook anda ke, Twitter ke,blog ke .dalam sharing iklan ni, anda kenelah pandai promote tau.Sebab?Sebab pendapatan korang bergantung kepada berapa jumlah klik tahu! Satu klik, anda akan dapat 20sen! Lagi anda pandai tarik orang klik iklan tu, lagi banyak lah income korang.Tapi please, jangan jadi penipu! Ada yang selalu promote iklan dengan cara tipu orang. konon link yang dia bagi tu ade cerita atau benda best, sebenarnya iklan.Macam mana.?? Nak join tak?? Takut tertipu?? Tengoklah jumlah yang dia bagi setiap klik, 20 sen sahaja kan..kalaulah 8Share nak tipu kan, mesti dia dah cakap konon RM10 per klik ke, RM50 per klik kan? Ini tak..20 sen je per klik, pasal tu kena usaha lebih! :)Yang penting, ape pun kita buat, kena jujur! 8Share ni dah lama bertapak di Malaysia. JOM MULA TAMBAH DUIT POKETTT!!!! KLIK SINI UNTUK MULA BUAT DUIT FREE

3 comments:

  1. FREE INTERNET 24/7 Bia betik..!!
    http://ikien19.readthisstory.net/my-877052-5610

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas perkongsian
    Pernahkan anda mengalami perkara yg membuat anda geram
    Berikut adalah perkara geram yg sering dialami Malaysian
    http://jiseungpark.sharethisstory.net/my-955202-6352

    ReplyDelete
  3. http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6776 (pendapat)

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6864 (5 misconceo)

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6966 (7 unusual)

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6986 (11 thing)

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6982 (8commom

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6922 (wanted)

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6888 (9real)

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6764 (11 idea)

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6914 (6 ciri super

    http://SRSNAZ1995.sharethisstory.net/my-974150-6916 (5 trait)

    ReplyDelete

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS