Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

DISCLAIMER

Semua penulisan di dalam web blog ini, adalah pendapat serta pandangan admin dan tidak berniat untuk mempengaruhi pembaca. Sebarang kerugian dan bencana yang berlaku admin tidak akan bertangungjawab. 

Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis.bak kata pepatah " Yang baik dijadikan teladan dan yang buruk jadikan sempadan "

Sila buat rujukan serta gunakan pertimbangan dan kewarasan dalam membuat penilaian sebelum anda mengikut sebarang saranan dan panduan yang disiarkan dalam setiap posting. Penulisan berbentuk tip-tip dan teknik kesihatan hanyalah untuk rujukan admin dan tidak berniat untuk menggantikan nasihat doktor pakar atau mempengaruhi pembaca.

Sebarang PRINT SCREEN / COPY PASTE, terhadap penulisan admin adalah dibenarkan dengan syarat tidak mengubah sebarang isi kandungan penulisan tersebut dan perlu ada sumber penulisan daripada blog ini sebagai rujukan asal.

Untuk makluman juga, setiap entri, post, isu, gambar, imej atau berita di blog ini tidak semestinya benar, kemungkinan ada kesalahan, kekhilafan, kekeliruan, penipuan, dan kesilapan yang tidak diketahui sama ada secara sedar atau tidak sedar. Ianya hanyalah perkongsian dimana kesahihan atau tidak, ia bergantung diatas penilaian pembaca sendiri. Sila lakukan rujukan dari mereka yang lebih arif dalam bidangnya untuk mendapat kepastian.

Pendapat admin berubah dari masa ke semasa, tidak semestinya kekal.

Terima Kasih.

0 comments:

Post a Comment

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS