Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

kerongsang mutiara tu!!

♠ Posted by amsran at 11:54 PM
Hari ni 23 February 2011, tidak sangka di hadiahkan kerongsang mutiara!!!hadiah BDay ako ke ni!!! dapat awal 1 hari! ako pun pelik juga ako ni lelaki manalah mahu pakai benda macam ni!! sahabat kata bagilah untuk girlfriend ke, utuk kakak ke, atau untuk mak!! ok!!! akhirnya saya terima!!! beginilah nasib !!! apa bila tolong kawan daripada Kuala Lumpur yang first time datang ke sabah!!saya temankan pergi beli mutiara untuk di bawa balik hujung minggu ni, katanya untuk mak dan saudaranya!!(utk aweknya juga tu) ok lah juga  sahabat dapat banyak  gelang, rantai, kerongsang mutiara dengan harga purata RM 10 saja.. banyak juga sahabat beli.. ramai juga family sahabat ni!!!
past tu saya bawalah sahabat ni pergi makan makan seafood mak hai!!! habis semua sahabat nak makan!! sebab harga makanan seafood jauh lebih murah berbanding di KL tu... ya memang patut pun!!! kita pun pernah duduk menetap 1 tahun lebih!! !! dekat sana tu.. semua makan dan barang mahal..

 udah!!! udah !! tu !! esok last day misi kita!!! sahabat so!! past!!


0 comments:

Post a Comment

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS