Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

26 years old

♠ Posted by amsran at 3:19 AM
Hari ni 24hb Februari 2011 genaplah umur 26 tahun.. bagi meraihkan ulang tahun yang ke 26 ini.. saya sambut bersama Nur Hikmah Binti Othman !!! dekat Fiza Hut, Centre Point, Kota Kinabalu... dia ni pun baru sampai daripada kelantan... happy sungguh saya dapat sambut bersama dengannya.. past tu kira2 jam 4.00 petang hantar dia balik Bongawan..(bestnya dpt sambut dengannya)

8.00 malam, pergi beli KFC utk mak cik dan pak cik, cousin  past tu pergi tengok wayang... i am number 4.. di Centre Point saja..gempak jugalah beb heee..


Terima kasih banyak2 saya ucapkan kepada sudara mara, rakan sahabat  yang wish untuk ulang tahun kelahiran saya yang ke 26 ni.(banyak juga korang buat wish di Facebook ako sampai nak bengkak jari jermari ko nak menaip balas balik). nampak nya saya ni dah makin tua..hee (umur saja tapi wajah dan bentuk fizikal masih nampak umur 20 tahun hee)


Ni salah satu komin yang saya tidak berapa suka ni tanya bab-bab kawin !!! tension ako pasal ni.. benanah telinga mendengar dan berbuih mulut ako menjawab... wahai sahabat ku tunggu lah saja khabar berita baik ni tahun tahun tahun depan depan lagi lagi ..tahpi bilah saya tidak tahu.. hee



Ada yang siap boleh kata ako ni dah tua tu... dasyat kamu orang komen sampat macam tu.. tapi tak apa janji ako bahagia korang pun bahagia..heee


Banyak komen sahabat ni tapi ni saya yang saya sempat masukan dalam blog... rasanya ada hampir 100 comment semuanya... terima kasih banyak2 kepada semua.. selamat malam!!!

1 comments:

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS