Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

Aku Bertunang Jugak!!

♠ Posted by amsran at 1:43 PM

Sorry!!!!! Lambat buat post baru di blog ako tahulah..busy dgn tunang.. busy  dgn persiapan untuk bertunang pada tarikh 19 Mac 2011 .  tindak sangka pula saya sekarang ni telah menjadi tunang orang!!   Pada mulanya tidak lah dirancang untuk bertunang pada bulan MAC ini.. asalnya pada bulan September nanti.. sop!!! Sop!! Si dia dan keluarganya minta awal saya langsung tidak menolak untuk di awalkan. Lagilah saya suka..haa..haa. dan dimklumkan juga majlis nikah kawin saya pun akan di langsung kan pada hari dan bulan yang terdekat pada tahun ini juga.. nanti saya maklumkan lah... rasa sungguh bahagia bila dapat bertunang dengan wanita yang sangat-sangat kita cintai.. 2, 3 hari mahu pergi bertunang tu semestinya tidak dapat tidur...haa!! dah tu satu minggu sebelumnya pun busy ke hulu ke hilir mencari barang-barangan di jadikan sebagai hantaran.



Skarang ni hari-hari ako sebelum tidur berangan pasal kawin ni. memandu pergi dan balik kerja dgn senyuman.... Walau pun sekarang ni dia tida di sini , pergi memyambung pengajiannya di negeri orang.. me be selepas kita orang nikah kawin pun dalam beberapa bulan saya akan berjauhan kerna dia akan meneruskan pengajiannya untuk beberapan bulan... bila dah habis.. tentunya saya sntiasa bersamanya.. haa

okielah dah penat. nak tidur dan berangan kahwin pulak. zzzzzzzzzzzz. Daaaaaaaa hari-hari berangan-angan ni..haa!!

9 comments:

  1. tahniah! welkam to da club.hehehe bah ah cong, jgn terlampau berangan, langgar tiang karang.hehehe

    ReplyDelete
  2. YALAH!!! HAAA MANTANGLAH KAU PUN UDAH BERTUNANG JUA..HAA!! SO BILALAH..KAU.. AKO MEBE BULAN 9 NI..

    ReplyDelete
  3. heheh ya bah... aku belum ada tarikh, but insyaallah bulan doblas..

    ReplyDelete
  4. jangan tunggu lama2.. haa!! kawin saja habis cerita.. haa

    ReplyDelete
  5. Congratulation chongs. Sori nda datang ko bertunang. Ada keja masa tu. Tapi nanti ko kahwin dont worry. Mesti datang punya. bawa sampul lagi. hahaha

    ReplyDelete
  6. wan!! bulan 9 ini mesti ada !!! sebab ako kawin time ini.

    ReplyDelete
  7. BRO ACHONG N CIK SHIQA: naaai matai la kamoo mntang2 suda tunangan org..hahahaha.. baik cepat2 buat bachelor party..huuu~~ tahinah bro. smoga dprmudahkan urusan kawen :)

    ReplyDelete
  8. tahniah!!selamat melayari kehidupan bru kelak..tet!

    ReplyDelete

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS