Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

♠ Posted by amsran in , at 1:56 PM

Terima kasih kerana sudi untuk singgah di blog Amsran.com dan Selamat melangkah ke tahun 2016 diucapkan dan mari memulakan entri blog dengan Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 daripada  blog http://www.hasrulhassan.com.

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Amsran.com merupakan sebuah blog yang membincangkan isu semasa, minat, hobi memancing, aktiviti harian dan tip-tip menarik untuk dikongsi bersama.

Sebelum itu, Izinkan saya memperkenalkan diri, nama saya Amsran Sanuin, berasal dan lahir di Beaufort, Sabah, sekarang menetap di Bongawan, Sabah. Sebelum ini pernah tinggal di Seri Kembangan, Selangor lebih kurang 2 tahun atas dasar kerja kemudian dipindahkan kerja di Sabah hingga kini.

Mula menulis blog pada tahun 2004 mengunakan Blogedrive sebagai diary dan sekadar suka-suka. Kemudian pada awal tahun 2007 bertukar kepada BlogSpot dangan nama blog " Save The World" ketika itu masih lagi menuntut di Universiti Malaysia Sabah. Tujuan blog diwujudkan untuk berkongsi hasil Assignment sebagai rujukan rakan-rakan.  Bermula pada tahun 2013 Title blog berubah kepada Amsran.Com . Menulis di blog sekadar mengisi masa lapang dan jika ada masa terluang pasti ada sahaja entri yang baru akan di post.

Matlamat dan Target bagi tahun 2016

1). Pada tahun 2016 diharap pageviews dan trafik yang datang ke blog Amsran.Com meningkat. 

2). Ingin menambahkan lebih ramai follower dan kalau boleh akan follow semua blog yang ada di Malaysia.

3).Meningkatkan pendapatan melalui Nuffnang.

4). Dapat membaca maklumat dan tip-tip yang sangat menarik daripada perkongsian blogger -blogger lain.

5). Diharap barang siapa yang membaca blog Amsran.com pada tahun ini dan seterusnya akan mendatangkan kegembiraan kepada dirinya dan keluarganya dan seterusnya dimurahkan rezeki sepanjang masa.


15 comments:

  1. Hi Amsran.. Selamat bersegmen...Jalan -jalan disini. Suda follow ko balik tu:)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum
    Terima kasih sudi singgah blog saya. orang sabah rupanya. saya orang semenanjung tapi bekerja di sabah. salam kenal ya.

    ReplyDelete
  3. Mrs. A memang dah join pun.
    Follow dengan ikhlas

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama..salam perkenalan..jemput2 singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah...Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  6. tq sebab landing di blog kecil aida.
    done follow amsran :)
    moga kita jadi blogger yg prihatin dan beri manfaat kpd semua, kan :)

    ReplyDelete
  7. hai gud luck awak :) saya dari segmen yg sama, sy singgah dan follow.ada masa visit blog saya.tq

    ReplyDelete
  8. Semoga impian berblog anda tercapai. Follow G+

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sbb join segmen saya .... moga apa yang diimpikan tercapai

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tuan HH sudi datang lawat blog saya ni...

      Delete
  10. Salam...

    Saya nak tumpang promosi website...

    http://felda.ml

    http://bit.ly/17lBrz5

    Terima kasih...

    ReplyDelete

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS