Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

Janda muda disamun dan dirogol

♠ Posted by amsran in at 10:38 AM
samun dan rogol
gambar hiasan

Nasib seorang ibu yang ingin mencari hidup baru dan kerja baru berubah di Kuala Lumpur - Seorang janda anak satu yang berhasrat untuk memulakan hidup baharu selepas bercerai dengan suaminya ditimpa malang apabila dia bukan sahaja disamun, malah dirogol bergilir-gilir oleh dua lelaki di kawasan Bukit Raja, Klang, Selangor kelmarin.

Kejadian pukul 10.30 malam itu berlaku apabila janda muda berusia 20 tahun itu didatangi oleh dua lelaki bersenjatakan pisau sebelum mengarahkannya menyerahkan telefon bimbit dan wang RM150. Suspek kemudian membawa mangsa menaiki motosikal ke sebuah ladang kelapa sawit kira-kira 200 meter dari kawasan dia disamun sebelum dirogol.
Sumber memberitahu, mangsa kemudian membuat laporan di Balai Polis Bukit Raja. "Wanita tersebut yang telah bercerai dengan suaminya baru-baru ini tinggal di Bandar Sunway, Petaling Jaya dan datang ke rumah saudaranya di kawasan tersebut untuk memulakan hidup baharu sejak dua minggu lalu," katanya.

P/S :  berhati-hatilah sekarang ni semua orang tak boleh di percayai, kalau boleh wanita , gadis remaja janganlah berjalan bersendirian, kalau terpaksa pun ikutlah atau sentiasa berada di kawasan yang ramai orang kerana sekurang-kurangnya ada yang membantu dan penjenayah ni tak berani di kawasan yang ramai orang. apa nak jadi manusia sekarang ni.....

0 comments:

Post a Comment

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS