Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

RAJA SEHARI DI AIDILFITRI

♠ Posted by amsran at 2:01 PM
 
Asalamkum dan selamat hari raya di ucapkan kepada semua umat Islam yang menyambutnya... ni pun nak bagi ucapan/wish raya pun dah lambat sikit.. tapi tak apakan masih lagi raya ni... kuih pun ada lagi.. jamput datang ke rumah .. 
Lama  dan baru dapat up date post di blog saya ni buka apa.. jengee..jengee.. saya busy dengan persiapan dan majlis kawin saya hee.. wahhh!! gempak gitu..!!

wahai kawan-kawan, mak cik, pak cik, semua follower, dan sesiapa saje!!! kawin-kawin lah cepat..!! bestnya kawin ni.. hee
Semoga perkahwinan kami ini mendapat keberkatan dari Allah SWT. Tiada lain yang lebih diharapkan selain kebahagiaan yang berkekalan untuk pasangan kami  ini dari dunia hingga ke akhirat .


SELAMAT MENEMPUH ALAM RUMAHTANGGA

3 comments:

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS