Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

DIA DIKEJAR ANJING!

♠ Posted by amsran in at 2:41 PM
DIKEJAR ANJINGHaaa!! sekarang dah masuk Puasa ke-25 dekat sudah Hari Raya . Baru baru ni, sempatlah berjalan dengan tunang pergi bazar ramadan dekat  pekan Papar . ikut kan cerita round punya round tak banyak kuih muih yang dapat di beli. waktu berbuka puasa pun sudah hampir kiranya memang tak sempat untuk berbuka di rumah so singah di supermaket G-mart Agaknyalah he.. untuk membeli air tin mudah dan ringkas untuk berbuka di dalam kereta sebelum sampai di rumah.  Dijadikan cerita dalam pejalanan pergi ke parking kereta daripada supermarket datang sekor anjing gila. Entah, datang dari mana sedang mengejar sebuah kereta, kereta tersebut berhenti berdekatan dengan kami, anjing tu pun berhenti sama, sambil terlompat-lompat kekiri dan ke kanan agerisif.. melihat ajing tersebut, apa lagi, tunang ako, turut sama ageresif mcm anjing tersebut, agerisif bukan apa, tapi KETAKUTAN kekiri ke kanan.. siap dia nak tolak saya, untuk meyelamatkan diri.. haaa!! haa!! haaaa.HAAA!!! haaa!!! HAAA!!! saya punyalah tergelak besar dibuatnya.. bukan apa pun anjing tersebut tidak menganggu kami pun, tapi tunang ako ni yang entah kenapa.. me be dia ingat anjing tu nak gigi dia..haa!!..haa!! setelah masuk di kereta!! dia siap menarik nafas panjang.. haa.. do terkeluar air mata.. haaaaa!!! First time, tengok dia mcm ni..haa ..selalunya dia punyalah main slambah!! tak nak dengar cakap orang.. haa!! ikut suka hati dia saja (saya suka dia mcm ni) hee!!  haa !! azan pun dah masuk ni.. kami pun berhenti di tepi jalam sekejab untuk bebuka puasa sebelum meneruskan pejalanan sampai ke rumah!! haa. tinggal beberapa hari lagi kita nak nikah dan kawin ni..hee!! moga bejalan lancar majlis kita nanti..!

1 comments:

  1. aku pun x suka anjing... aku takut dia gigit... hehe...

    slamat berpuasa n slamat hari raya

    ReplyDelete

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS