Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

...akhirnya baru nak buat post baru... heee......

♠ Posted by amsran at 1:00 PM
 sebuk kan..

Akhir-akhir ni saya sebuk mengurus keluarga..... wife saya tangguhkan pengajian selama 1 tahun disebabkan pregnant.... angkara saya juga tu.... dan masa untuk di jangka bersalin ialah pada bulan  6 masa tu dia exam soo... buat keputusan untuk tangguhkan pengajian..... kiranya berita gembira tu.. juga....baru duduk 1 minggu di Negeri Kelantan dah kena balik sabah.. udah tu dlam pejalanan balik ke sabah mengunakan kapal terbang airasia.. pula buat hal kapal terbang tak nak hidup... dah tu miss 2 flight dari kelantan ke KL dan dari KL ke KK.. nasiblah airasia nak tukar ganti tiket baru kalau tak alamat kena beli baru... ..heenamun akhirnya selamat sampai juga di rumah... malamnya...

0 comments:

Post a Comment

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS