Blog perkongsian maklumat dan isu semasa terkini

HAPPY SUNDAY

♠ Posted by amsran at 10:48 PM
Hari ini, rasa puas sikit apa bila dapat tidur lebih lama berbanding hari-hari yang sebelumnya.. bayang kan bangun pun jam 2.00 petang, itu pun terbangun disebabkan perut terasa lapar sangat.  apa lagi bangun pergi makan kejap dekat kedai depan rumah past tu balik sambung tidur...  bangun balik online Facebook.. ohh.. ako tergelak besar bila anak-anak buah ako add mahu jadi friend di facebook(anak bapa adam)..ako pun add sajalah.. biasalah Yaji atau Fazli geng keras ako yang dulunya kurus kering dan selalu sakit-sakit.. sekrang mahu tahulah sudah jadi si gemuk.. Leher pun dah mahu tengelam oleh badan.. sempa bawa Yazi pergi makan malam di pekan beaufort hari tu...(time ako cuti) ayat dia sikit-sikit belanja bah...haaa..haa..
melarat lah pula ako ni.. apa pun.. ako pun mahu jadi gemuk juga.. badan pun semakin susut , me be banyak faktor ako boleh jadi macam ni.. haa..

0 comments:

Post a Comment

SILA TINGGALKAN PESANAN ANDA DISINI.. Amsran.Com AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA

RANDOM POSTS